De tijd vliegt, maar we zijn het niet vergeten…

De tijd vliegt, maar we zijn het niet vergeten hoor. Door alle extreme drukte de afgelopen maanden, was het er gewoon nog niet van gekomen. Maar we gaan iedereen binnenkort extra bedanken voor alle liefde, gezelligheid en goede zorgen. Hiervoor worden nog snode plannen gesmeed… hihi. En natuurlijk komt er nog een vervolg …jaja … DEEL 2 van Robin & Ilene’s Web TV – De Bruiloft met meer van het feest en interviews.

Het is heeerlijk om getrouwd te zijn. Het was een mooi dag, een mooie bruiloft met iedereen die ons dierbaar is. Binnenkort wordt alles geupdate, zowel onze Facebook pagina als onze website. Want Carol en Patty – Trouwen doe je zo blijft bestaan, waarin wij binnenkort ook tips & tricks gaan delen, hoe je een geweldig mooie romantische dag kunt beleven voor géén of weinig budget. Al met al …nog heel veel komt er aan. Als liefde boven alles staat, dan is het leven toch o zo mooi! …. Tot snel! C&P xxx

p.s. Our Official Wedding album kan je hier http://www.flickr.com/photos/72901387@N05/sets/72157635389669025/ vinden. De foto’s zijn genomen door topfotografen Joey van Riemsdijk en Claudia Bonnen. Met grote dank aan jullie beiden.

Happy Couple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *